CTP POLYESTER SAKSILARIN ÖZELLİKLERİ?

CTP POLYESTER SAKSI Özellikleri ve Avantajları Nedir? Cam elyaf ve Polyester reçinesi ile karıştırılarak yapılan Son derece sağlam dayanıklı ürünlerdir. Ctp Polyester saksılar, Fiber saksı, polyester saksı ve Fiberglass saksı olaraktan bilinir. Kullanım alanı çok geniştir. Saksı üretiminde ölçülendirilip kalıplardan ham elde edilen sonrasında tesviye, macun, zımpara ve boya ile sonlandırılan dekoratif ürünler elde edilen saksı çeşididir.

Neden Ctp Polyester Saksı? Saksı yapımında kullanılan polyester ve Cam elyaf (fiberglass) sayesinde Özellikle sıcağa, soğuğa, neme, darbelere ve korozyona dayanım sağlamaktadır. Bütün olumsuz mevsim hava şartlarına uygundur. Olumsuz sert hava şartlarına dayanıklılık gösterdiği için iç mekan ve dış mekanlarda kullanım olanağı gösterir. Küflenme, Paslanma gibi olumsuz görüntü kirliliği yapmaz. Temizlik ve bakım kolaylıkları sağlar. Ayrıca isteğiniz sınırsız renkte ve ölçülerde ekonomik fiyatlar ile üretim seçeneği sağlar.

Ctp Polyester saksı, diğer isimleri ile Fiber, Fiberglass Saksının En büyük özelliği ve avantajı, hafif ve sağlam olmasıdır. Hafif olmasına rağmen darbelere karşı mekanik dayanımı patlama vs. yapmamasıdır. Standartların dışında iç ve dış mekanlar için Dekoratif olarak ev, ofis, bahçe, teras gibi alanlarda kullanılmaktadır. Otel, kafe, kamu kuruluş alanları, park ve AVM gibi birçok alanda sağlamlık ve ekonomik olmasından dolayı en çok tercih edilen saksı çeşididir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir